Remenat de carbassó

El cultiu del carbassó acostuma a anar de març a novembre. El carbassó és agraït: només demana aigua, sol i adob orgànic. És una planta que fruita entre 30 i 60 dies després de ser trasplantada.

Colliu els carbassons una mica immadurs, quan encara tenen el residu de la flor enganxada. Això farà que la planta torni a florir i a fruitar molt aviat.

Per fer un deliciós remenat, talleu a trossos un carbassó (pelat o ben net a raig d’aixeta) i un porro. Saleu. Rossegeu-ho a la paella amb oli, tapadet perquè faci una mica d’aigua i no es cremi. Afegiu-hi uns alls picadets, cap al final, perquè també es rossegin. Quan tot sigui cuit i rossejat, bateu un parell d’ous i afegiu-los a la paella.
Remeneu amb una forquilla de fusta.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *