El març té trenta-un dies i tres-centes i una fesomies

Diuen que el març marceja, i això vol dir que és un mes variable, i de moltes cares.

Després del rigor de l’hivern, arriba la primavera (oficialment ho fa el 21 de març). I és cert que durant aquest mes s’albira el bon temps, però encara no és moment de treure’s massa roba, perquè el març es reserva sempre ventades i sobtats descensos de la temperatura.

«Març i abril, mudances mil», fa la dita. I d’algú amb un caràcter molt variable se sol dir: «té set cares com el març», o bé: «és més variable que el març», o, encara pitjor: «aquest home és boig com el març».

De totes maneres, el març és temps de revifalla. La natura es desperta i el cicle de la vida recomença. Els canvis de març són realment esplendorosos i anuncien coses bones. Els camps es tenyeixen d’un verd intens, les fulles despunten, i tot allò adormit reviu per donar vida al paisatge. Queda enrere la foscor de la hivernada i s’obre un nou cicle de vida, ple de sons, colors i moviments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *