El Cordill per a tota la família

Ens ho havíeu demanat moltes vegades. “Quan treureu un Cordill d’entreteniments per a tota la família?”.

Ja el teniu aquí. Amb enigmes, divertiments i moltes curiositat. Per a totes les edats. Un Cordill per dibuixar i per retallar. Amb paisatges de la nostra terra. Amb històries nostres. Amb contalles i llegendes que no s’acaben mai.

És un llibre que serveix per aprendre i també per treballar. Amb els entreteniments i les manualitats fem anar el cap i les mans. Podem fer cal·ligrafia. Repassar refranys. Recordar cançons i poesies. Treballem la memòria.

És “El llibre de la Primavera”. El primer llibre dels “Entreteniments del Cordill”. A veure si us agrada.

El podeu aconseguir a les vostres llibreries o bé, el podeu demanar a través de la nostra Botiga Online.

One thought on “El Cordill per a tota la família

  • 12 de maig de 2018 at 16:10
    Permalink

    Al mes de març es reuneixen les colles d’esquiladors i trabadors i van fent ruta per treure la llana a les ovelles, son oficis que s’han anat perdent pero tambe evolucionant, pasant de les tisores a maquines electriques i en tecniques per les postures tant de l’esquilador com de l’ovella

    Contestar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *