Per què és tan bo l’Arguiñano?

1
Perquè tria ingredients de casa, de prop, senzills, de temporada, barats.

2
Perquè fa la cuina possible, real, de cada dia, gens sofisticada: fàcil. La cuina que
alimenta i fa família.

3
Perquè renta quan embruta, i endreça quan desendreça. (La seva cuina sempre
està polida. Així, tot se simplifica. Tot surt més bé. Res no queda per després, i res
no s’eternitza).

4
Perquè escura el menjar i no desaprofita res. Estalvia.

5
Perquè recicla i fa compostatge. Fuig del plàstic.

6
Perquè fa anar el sentit comú. (Cal menjar variat. Una mica de tot i res en excès.
Amb una mica de sal n’hi ha prou. Podem combinar aliments pels seus nutrients. I
hem de menjar molta verdura).

7
Perquè des de la seva cuina és un mestre de la vida.

8
Perquè manté l’humor.

9
Perquè fa equip.

10
I perquè fins i tot s’atreveix a cantar.

Nota per a Karlos Arguiñano: 9,9 (ningú no és perfecte).

Deixa un comentari