Flor de la malva

Quina delicadesa, la flor de la malva! I quina alegria ens proporciona quan apareix, a la primavera, a la vora dels camins! És en aquest temps que podem collir la flor i deixar-la assecar uns dies. Després la guardem en un pot de vidre per poder-la posar a les nostres infusions.

Quan una persona és molt calmada, se sol dir que «és com una malva». Això prové del poder relaxant d’aquesta planta, que combat l’estrès i l’ansietat i que, donada a la mainada, infusionada i en petites dosis, durant l’època de la dentició, actua com a desinflamatori. La infusió de malva, amb mel, va bé per a la tos i el mal de coll, i també és molt bona per regular restrenyiments i petites molèsties gàstriques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *