Arròs verd

Al Cordill ens agraden les receptes fàcils i poderoses. Com les que feia l’àvia.
Les receptes de tota la vida.
Si voleu un arròs verd deliciós, rossegeu tres grills d’all a la paella amb un bon raig d’oli.
(Poseu els alls quan l’oli sigui calent. A nosaltres ens agrada trencar els alls entre els dits, a pressió, abans de pelar-los, per tal que desprenguin totes les seves aromes i tot el seu gust).
Quan siguin rossos, enretireu els alls i afegiu l’arròs a la paella, perquè es rossegi una miqueta amb l’oli dels alls.
(Recordeu la ració d’arròs: una tassa per persona. Va bé de rentar l’arròs abans de cuinar-lo).
Quan l’arròs hagi agafat una mica el gust de l’all, afegiu aigua. Podeu cobrir l’arròs. En bullir, poseu sal. Deixeu-lo coure 20 minuts.
Mentrestant feu una picada amb els alls rossejats, un bon manat de julivert i un bon raig d’oli. Afegiu aquesta picada a l’arròs, als últims minuts de cocció.
El color del julivert tenyirà tot l’arròs d’un verd molt bonic.  Que aprofiti!
Ah, i recordeu: el julivert porta quatre vegades més vitamina C que les taronges i tres vegades més de ferro que els espinacs. Convé posar una mica de julivert als nostres plats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *